Miasto Pracownia od Kuchni – jesienna spiżarnia

Jolinkowe Smaki  |   Kulinaria,Kultura i rozrywka  |   5 września 2019 10:13
Udostępnij

Sezon warsztatowy Fundacja Miasto Pracownia zaczyna wspólnie z Cafe Bergson oraz z Gastro Habitat. W sobotę 14 września na pewno będzie smacznie.

Zapowiada się nie tylko twórczo, ale też edukacyjnie i pysznie

„Zapraszamy Was na kolejne już spotkanie w ramach cyklu Miasto Pracownia od Kuchni. Tym razem na warsztat bierzemy przetwory. Zasady uczestnictwa są niezwykle proste: przynosicie ze sobą swoje sprawdzone przetwory lub jakąś ulubioną potrawę i dzielicie się przepisem z innymi” – zachęcają do uczestnictwa Katarzyna Heród i Dorota Zwolak z Fundacji Miasto Pracownia.

Jeśli kogoś interesują warsztaty dla dzieci lub prelekcja z dyskusją? Warto przyjść w godz. 15-19 do cafe Bergson 14 września. Wydarzenie jest otwarte, co oznacza, że nie trzeba się zapisywać.

„Czekamy na Was. Będziemy działać, słuchać, rozmawiać i – jeść. I pielęgnować (czyt. porządkować) nasz wspólny ogród” – dodają oświęcimskie Flamingi.

 

 

Najnowsze realizacje wideo