KRAJ. Jeśli karp, to tylko zatorski

Paweł Wodniak  |   Fakty  |   24 grudnia 2011 11:10
Udostępnij

Karp jest jednym z tradycyjnych dań wigilijnych. Ten zatorski nie tylko smakuje wyśmienicie, ale i działa pozytywnie na zdrowie i wspomaga leczenie chorób. Czym karp zatorski różni się od innych karpi?

O karpiu zatorskim, jego walorach i zaletach piszemy w dziale Reportaże.

Komentarze
  • 25 grudnia 2011 13:59

    Anonim

    Jadłam na Wigilię. Rzeczywiście jest smaczny!


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.