polecamy
Oświęcimskie Wieści z ratusza – FILM
Zakończył się konkurs Faktów Oświęcim z Restauracją Casablanca. Wiemy już, kto wygrał zaproszenie na imprezę sylwestrową o wartości 390 złotych.
Szczęście w losowaniu miała Monika Kojm. O sposobie odebrania nagrody poinformujemy zwyciężczynię e-mailem.
Jutro ogłosimy kolejny konkurs.
Menu sylwestrowe Restauracji Casablanca
Rozpoczęcie godzina 20.00 Gorący posiłek ok godziny 20.15
Zupa: Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym Danie główne: Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim z orzeszkami ziemniaczanymi i bukietem warzyw
Deser tiramisu Kawa lub herbata
Zimne zakąski: Sałatka z szynką, porą i fasolą czerwoną Sałatka z orzechami ziemnymi, kurczakiem, papryką Półmisek swojskich wędlin Śledź po japońsku Tymbalik z drobiu Ryba w sosie greckim Ogórek konserwowy, pieczarka marynowana, papryka konserwowa Pieczywo mieszane Herbata 1 szt. na osobę Napoje: Soki 0,5 l na osobę Woda mineralna 0,5 l na osobę Coca cola 0,2 l na osobę Wódka 0,25 l na osobę Gorący posiłek godzina 23.00 Filet drobiowy w sosie słodko-kwaśnym z ryżem orientalnym ok godziny 23.55 szampan Powitanie Nowego 2013 Roku, pokaz sztucznych ogni Gorący posiłek ok godziny 1.30 Bogracz wieprzowy z kluseczkami