Filetowanie karpia i lepienie uszek, czyli wigilijne triki kuchenne

0 x-news / Agencja TVN  |   Kulinaria  |   23 grudnia 2018

Nie wszyscy potrafią odpowiednio zająć się świątecznym karpiem. Jak wydzielić z całej ryby piękne filety? Piotr Kucharski i jego sposoby na filetowanie karpia


“Dobry, sztywny i cienki nóż zrobi robotę – zdradził. Kucharz pokazał również, jak ulepić idealne i pyszne uszka. Dlaczego używa w tym celu ciasta makaronowego? – “Ono o wiele cieniej można rozwałkować, jest łatwiejsze w pracy”

Kucharz podzielił się również swoim przepisem na idealny farsz.

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Kalendarium
. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Archiwa