Zupa z pora i czosnkowa ciecierzyca, czyli warzywne przepisy Piotra Kucharskiego

0 x-news / Agencja TVN  |   Kulinaria  |   28 października 2019 08:38

Warzywa nie muszą być tylko nudnymi dodatkami do mięsnych dań. Mogą również tworzyć pełne posiłki. Piotr Kucharski przygotował potrawy bazujące na warzywach.

Na stole pojawiły się takie pyszności jak: zupa z pora, kukurydzy i krewetek, fasola z warzywami i ananasem oraz czosnkowa ciecierzyca ze szpinakiem i pomidorami.

 

 

Zobacz również:

Jak przygotować grzybki marynowane?

 

Kuchnia mojej babci, czyli kluski babci Mani – FOTO

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Kalendarium
. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . .


Polecamy na FB
Facebook Pagelike Widget


Archiwa