Z Menago przez Molo, do restauracji Arka Milika

0 Redakcja FO  |   Kulinaria  |   8 stycznia 2019

Krzysztof Ciemiera, dobrze znany czytelnikom eFO z różnego rodzajów konkursów barmańskich znowu ma się czym pochwalić. Otrzymał propozycję prowadzenia restauracji Arkadiusza Milika.

“Zakończyłem współpracę z Molo i alter Molo, dziękuję za super dwa lata, ale dostałem propozycję, wydaje mi się nie do odrzucenia” – mówi Krzysztof Ciemiera z Oświęcimia – “Miałem zaszczyt otworzyć pierwszy lokal Arkadiusza Milika w Katowicach”.
Dobra kuchnia, drinki i piłka nożna

“Za bar i restaurację odpowiadam ja, za kuchnię Damian Mucha, który pracował u boku Gordona Ramseya oraz wielu innych znanych kucharzy, natomiast za emocje Arek, znany z boiskowych poczynań w reprezentacji oraz Napoli” – dodaje Krzysztof Ciemiera – “
Zachęcam Was do odwiedzin, restauracja znajduje się w CH Libero w Katowicach na drugim piętrze”.
Food&Ball 

Food&Ball by Arkadiusz Milik to nowe spojrzenie na sztukę kulinarną i koktajlową. Food&Ball jest nowym stylem, na spędzanie wolnego czasu z rodziną i przyjaciółmi. To miejsce, które pochłonie każdego bez reszty, wprowadzi w świat sportowych emocji, kulinarnych pasji. Można tu znaleźć wiele niespodzianek i doznań.

Więcej o poczynaniach Krzyśka można znaleźć na profilu BarOn Krzysztof Ciemiera

 

 

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Kalendarium
. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Archiwa