Z Menago przez Molo, do restauracji Arka Milika

Redakcja eFO  |   Kulinaria  |   8 stycznia 2019 13:49
Udostępnij

Krzysztof Ciemiera, dobrze znany czytelnikom eFO z różnego rodzajów konkursów barmańskich znowu ma się czym pochwalić. Otrzymał propozycję prowadzenia restauracji Arkadiusza Milika.

„Zakończyłem współpracę z Molo i alter Molo, dziękuję za super dwa lata, ale dostałem propozycję, wydaje mi się nie do odrzucenia” – mówi Krzysztof Ciemiera z Oświęcimia – „Miałem zaszczyt otworzyć pierwszy lokal Arkadiusza Milika w Katowicach”.
Dobra kuchnia, drinki i piłka nożna

„Za bar i restaurację odpowiadam ja, za kuchnię Damian Mucha, który pracował u boku Gordona Ramseya oraz wielu innych znanych kucharzy, natomiast za emocje Arek, znany z boiskowych poczynań w reprezentacji oraz Napoli” – dodaje Krzysztof Ciemiera – „
Zachęcam Was do odwiedzin, restauracja znajduje się w CH Libero w Katowicach na drugim piętrze”.
Food&Ball 

Food&Ball by Arkadiusz Milik to nowe spojrzenie na sztukę kulinarną i koktajlową. Food&Ball jest nowym stylem, na spędzanie wolnego czasu z rodziną i przyjaciółmi. To miejsce, które pochłonie każdego bez reszty, wprowadzi w świat sportowych emocji, kulinarnych pasji. Można tu znaleźć wiele niespodzianek i doznań.

Więcej o poczynaniach Krzyśka można znaleźć na profilu BarOn Krzysztof Ciemiera