Wiosenna kuchnia Roberta Makłowicza – FILM

x-news / Agencja TVN  |   Kulinaria  |   6 maja 2020 09:50

Jak zrobić grecką spanakopitę, chałwę z jogurtem, miodem i mięt? Robert Makłowicz i dania inspirowane kuchnią śródziemnomorską.

 

 

 

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Kalendarium
Reklama
. . . . . . . . . . . . . . . .


Polecamy na FB
Facebook Pagelike Widget


Archiwa