Ugrillujmy to razem – FOTO

0 Redakcja FO  |   Kulinaria  |   19 września 2019 08:59

Ugrillujmy to razem – to hasło przewodnie trzeciej Akademii Grillowania Garden Space, która odbyła się w sobotę. Było pysznie.

Na zielonych tarasach Garden Space w Oświęcimiu prowadził Wojciech Manka, szef kuchni z restauracji Portobello Ristorante.

Sobota rozpoczęła się od śniadania z grilla, później na talerze powędrował wegański świat, owoce morza, steki, burgery i pizza. Nie zabrakło słodkości – oczywiście też z grilla.

 

 

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Kalendarium
. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . .


Polecamy na FB
Facebook Pagelike Widget


Archiwa