Seler jego nać, czyli wszystko o natkach – FILM

x-news / Agencja TVN  |   Kulinaria  |   10 maja 2021 05:49

Dlaczego warto jeść seler? Czy można jeść liście warzyw, np. rzodkiewki czy kalafiora? Jak przemycać je do codziennych posiłków?

Dietetyczka Urszula Somow zdradziła kilka faktów i podzieliła się swoimi pomysłami na posiłki.

 

 

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Ankiety

Gdzie spędzisz wakacje?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...
Kalendarium
Reklama
. . . . . . . . . . . . . . . .