Pulpeciki rybne, sałatka śledziowa i pierogi, czyli świąteczna kuchnia Jana Kuronia

0 x-news / Agencja TVN  |   Kulinaria  |   22 grudnia 2018

Świąteczne potrawy mogą czasami wydawać się nudne. Jak urozmaicić dania na bożonarodzeniowym stole?

Jan Kuroń podzielił się swoimi ulubionymi przepisami na świąteczne przysmaki w trochę innej wersji. Na stole pojawiły się takie pyszności jak: farsz pierogowy z groszkiem i karpiem, sałatka śledziowo-ziemniaczana oraz pulpeciki rybne.

 

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Kalendarium
. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Archiwa