Ogórek kiszony i olej rzepakowy – nasze polskie superfoods

x-news / Agencja TVN  |   Kulinaria  |   29 stycznia 2021 07:23

Dietetyk Hanna Stolińska proponuje kilka przepisów, na bazie polskich produktów. Jak przygotować pyszną i zdrową pastę z pieczonej dyni, zielony koktajl czy kaszotto z grzybami?

 

 

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Ankiety

Zaszczepisz się przeciwko COVID-19?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...
Kalendarium
Reklama
. . . . . . . . . . . . . . . .