Halibut na kaszy pęczak z szynką parmeńską

x-news  |   Kulinaria  |   25 maja 2017 12:53
Udostępnij

Szef kuchni Beata Śniechowska przedstawia przepis na halibuta na kaszy pęczak z szynką parmeńską i szparagami.

Co jest potrzebne do przygotowania tego zdrowego i lekkiego dania? Co zrobić, aby usmażona ryba była soczysta?


TVN Meteo Active/x-news

Komentarze
  • 20 października 2015 14:10

    Mam_Lena

    super przepis.bardzo zdrowy i smaczny.musze skorzystac z porady i zrobic.


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.