Fabadas i zapiekane rolki, czyli jesienna kuchnia Jana Kuronia

0 x-news  |   Kulinaria  |   29 października 2018

Jesień to idealna pora na wszelkiego rodzaju mięsne dania. W kuchni Jan Kuroń przygotował swoje ulubione przepisy z krakowską suchą w roli głównej.

Na stole pojawiły się takie pyszności jak: hiszpańskie fabadas, omlet z krakowską suchą i kozim serem oraz zapiekane rolki z jabłkiem i krakowską suchą.

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Kalendarium
. . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Archiwa