David Gaboriaud i pyszne desery bezglutenowe – FILM

0 x-news  |   Kulinaria  |   1 listopada 2018

David Gaboriaud przygotował w kuchni programu desery bezglutenowe.

Szef kuchni zdradził przepisy na: budyń śmietankowy z malinami, krem z budyniem czekoladowym, budyń czekoladowy z rozgrzewającym chilli oraz budyń czekoladowy z malinami.

Komentarze

Zostaw komentarz


Redakcja portalu zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy obraźliwych dla innych osób, zawierających słowa wulgarne lub nie odnoszących się merytorycznie do tematu artykułu, wpisu, obiektu. Informujemy, że oprogramowanie rejestruje dane osoby komentującej (IP, czas), które na wniosek prokuratury, sądu lub policji mogą zostać przekazane celem ścigania sprawców czynów sprzecznych z prawem.

Więcej informacji w regulaminie komentarzy.

Kalendarium
. . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Archiwa