najnowsze wpisy
Kuchenne rewolucje Magdy Gessler w Babicach

Kuchenne rewolucje Magdy Gessler w Babicach

Magda Gessler przyjedzie do Babic, żeby zrobić rewolucję w jednym z lokali. Czy się uda? Zobaczymy niebawem w stacji TVN.

więcej 0
17 listopada 2017
Jola Wodniak
Dzień ziemniaka w Ekonomiku – FOTO

Dzień ziemniaka w Ekonomiku – FOTO

Uczniowie oświęcimskiego Ekonomika przeżyli świetny piknik integracyjny, od trzech lat nazywany „Dniem ziemniaka”. To warzywo było tematem przewodnim, ale nie jedynym.

więcej 0
4 października 2017
Paweł Wodniak
Placki z selera i zupa kokosowa, czyli Gaja Kuroń w kuchni

Placki z selera i zupa kokosowa, czyli Gaja Kuroń w kuchni

W kuchni „Dzień Dobry TVN” po raz pierwszy rządziła Gaja Kuroń, siostra Jana Kuronia. Podzieliła się ona swoimi ulubionymi jesiennymi przepisami.

więcej 0
26 września 2017
x-news
Jak zrobić pyszny sos barbecue?

Jak zrobić pyszny sos barbecue?

Mało kto wie, że zrobienie sosu barbecue to tak naprawdę bułka z masłem.

więcej 0
20 sierpnia 2017
x-news
Oświęcimskie Lato w Mieście i Food Fest po raz drugi

Oświęcimskie Lato w Mieście i Food Fest po raz drugi

Food trucki i doskonała muzyka zawitają do serca Oświęcimia w ramach Letniego Festiwalu na Rynku. Te atrakcje Lata w Mieście zaplanowano na przyszły weekend.

więcej 0
18 sierpnia 2017
Paweł Wodniak
Kuźnia zdrowia już w Oświęcimiu

Kuźnia zdrowia już w Oświęcimiu

Catering, Konsultacje dietetyczne i Treningi – Otwarcie Kuźni zdrowia. Od teraz dostępna w Oświęcimiu.

Domowe lody i letnie desery

Domowe lody i letnie desery

Paweł Petrykowski, mistrz lodziarski pokazał, jak w domowych warunkach można zrobić pyszne lody i sorbety. Zaproponował również kilka sposobów na imponujące lodowe desery.

więcej 0
9 czerwca 2017
x-news
Dobra restauracja, czyli wizyta u zdobywcy tytułu Inwestycja Roku 2016

Dobra restauracja, czyli wizyta u zdobywcy tytułu Inwestycja Roku 2016

O dobrą restaurację nie jest łatwo, tak samo jak nie jest łatwo taką rozpoznać na pierwszy rzut oka. W stylowo urządzonym lokalu jedzenie zawsze smakuje lepiej, chociaż i w z pozoru obskurnej knajpce można zjeść pyszne dania (o ile nie zniechęci nas wcześniej wystrój).

Sezon na szparagi w kuchni Andrzeja Polana – FILM

Sezon na szparagi w kuchni Andrzeja Polana – FILM

Andrzej Polan przygotował w kuchni „Dzień Dobry TVN” dania ze szparagami.

więcej 0
27 maja 2017
x-news
Halibut na kaszy pęczak z szynką parmeńską

Halibut na kaszy pęczak z szynką parmeńską

Szef kuchni Beata Śniechowska przedstawia przepis na halibuta na kaszy pęczak z szynką parmeńską i szparagami.

więcej 1
25 maja 2017
x-news
1 2 11
Kalendarium
. .
. .
.
Archiwa